Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: SEO Analiz Google Sıralama Yarışması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Uluslararası SEO Nedir?

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!], Özetle, uluslararası SEO, web sitenizin organik arama sıralamasını birden çok dilde veya yerel ayarda iyileştirme fikridir.

Örneğin, içeriğinizi yalnızca İngilizce olarak sıralamak yerine, içeriğinizi İspanyolca ve Almanca olarak da sıralayabilirsiniz.
Bazı durumlarda siteniz aynı dilde olabilir, ancak yalnızca farklı yerel ayarları hedefleyebilir. Örneğin, sitenizin biri ABD'deki İngilizce konuşanları ve diğeri İngiltere'deki İngilizce konuşanları hedefleyen iki İngilizce sürümü olabilir.
Birden çok dili ve/veya yerel ayarı hedefleyerek şunları yapabilirsiniz:
  • Sıralayabileceğiniz anahtar kelime sayısını artırın ( çünkü farklı dillerdeki anahtar kelimeler için sıralama yapabileceksiniz );

  • Arama görünürlüğünüzü artırarak daha fazla kişiyle bağlantı kurun. Örneğin, hem Google.com'da hem de Google.co.uk'de sıralama;

  • İnsanlar tercih ettikleri dillerde göz atabilecekleri ve genellikle yerelleştirilmiş bir deneyime sahip olacakları için sitenize geldiklerinde daha kullanıcı dostu bir deneyim yaratın.
Birden çok dili hedeflemek için çok dilli bir web sitesi oluşturmanız ve içeriğinizi çevirmeniz/yerelleştirmeniz gerekir.