Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: VakıfBank İban Sorgulama Nasıl Yapılır
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
pexels-photo-8899252.jpeg?auto=compress&...750&w=1260
İnsanların büyük bir kısmı bankacılık işlemlerinde genellikle Vakıfbank'ı tercih etmektedirler. Türkiye Vakıflar Bankası bilindiği gibi 1954 yılında kurulmuştur. Geçmişten bugüne dek gerçekleştirmiş olduğu güvenilir bankacılık faaliyetleri sayesinde de ülkemizin aktif büyüklük kapsamında yapılan değerlendirmelerde en büyük 2. banka olmayı başarmıştır. Büyük bir kitlenin sahip olduğu vadeli ya da vadesiz hesaplarına yönelik bilgileri daha kolay bir şekilde edinebilmeleri için Vakıfbank tarafından geliştirilmiş sistemlerin kullanılması da oldukça basittir. Peki [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] nasıl yapılıyor? Vakıfbank'ta hesabı bulunanlar iban bilgisini nereden ve nasıl öğrenebilirler? İşte detaylar...


Vakıfbank iban bilgisini edinmek için birçok yöntem bulunur. Bunlardan ilki bankanın resmi sitesini ziyaret etmektir. Online ortamlardan iban bilgisi edinebilmek için internet bankacılığı şifresine sahip olmak gerekmektedir. İnternet bankacılığı şifresi ise bankada kayıtlı olan telefon numarası ile yetkili kişilere ulaşılması durumunda, çeşitli güvenlik teyitlerinin de geçilmesiyle kişilere iletilir. Aynı işlemlerin banka şubelerinden gerçekleştirilmesi de mümkün olacaktır. Vakıfbank hesap numarası sorgulama işlemlerini de yine aynı seçeneklerle gerçekleştirmek mümkündür. Eğer Vakıfbank'ta bir bankomat hesap kartınız bulunuyorsa, bankanın web sayfasında bulunan sorgulama ekranına girilmesi gerekir. Bunun için sizden talep edilen bilgi bankomat kartın hesap numarasını girmenizdir. Başarılı bir şekilde giriş yapılmasından sonra sayfanın altında yer alan İban sorgula kısmına tıklanarak gerekli bilgiler kolaylıkla temin edilmektedir.


Vakıfbank kadar ülkemizde yoğun talep gören bankacılık işlemleri arasında PTT'de bulunmaktadır. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] işlemleri de ülkemiz bankacılık sistemlerindeki kadar kolaydır. Ayrıca PTT kartlarının da müşterilerine sunmuş olduğu çok sayıda avantaj vardır. Bu da kullanıcı kitlesinin her geçen gün çok daha büyümesini sağlamıştır. PTT hesap numarası öğrenme için ALO PTT hattını aramak yeterlidir. Burada yetkili olarak görev yapan kişiler, müşterilerin talepleri doğrultusunda gerekli bilgilerin sağlanmasına yardımcı olurlar. Alo PTT numarası için 444 1 788 numarası tuşlanmalıdır. İşlemleri daha kısa süre içerisinde gerçekleştirmek içinse mobil bankacılık sisteminin aktif kullanımın sağlanması önerilmektedir. Mobil bankacılık işlemlerine yönelik gerekli tüm bilgileri ilgili bankaların şubelerinden temin edebilirsiniz.