Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: İş Hukuku Avukatı Nedir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
pexels-photo-6077123.jpeg?auto=compress&...750&w=1260
İş hukuku avukatı, işçi ve işveren arasındaki iş hukuku sorunlarının ve uyuşmazlıkların giderilmesini sağlamaktadır. Bu avukatlar iş hukukundan doğan sorunları çözerek işçi ve işverenin kendi haklarını bilmesini sağlayarak müvekkilini koruma görevi üstlenmektedir. Bu nedenle iş hukuku avukatları işçilere yol gösterecek beceride olmalıdır. İşçilerin hak kaybı yaşamadan işlerini yapabilmesi için iş hukukuna uyan firmalar ile çalışması gerekir. İşçiler bu haksızlıklara düştüğünde iş avukatı tutarak kendi davasını açabilir. İşçilerin bu noktada hak kaybı yaşamaması için iş avukatının işçi hakları konusunda uzman bir avukat seçmesi gerekmektedir. İşçi hakları avukatları, işverenler ile yaşanan sorunları ortadan kaldırarak işçinin yanında olarak ona doğru yolu ve bilgiyi sağlamaktadır. Böylelikle işçiler hukuki yardımı alarak nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini ve hukuki taraftan yapmaları gerekenleri bilirler. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] konusunda uzman kadromuzla birlikte sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] büromuz uzman avukatlarımızla birlikte işverenlerin iş sözleşmesini hazırlamasında, işçinin devamsızlık tutanaklarının, fazla çalışma ve yıllık izin belgelerinin hazırlanması konusunda her türlü danışmanlığı yapmaktayız.


İş Kazası ve İşçi Hakları


Ülkemizde iş kazası gibi sorunlar sıkça karşımıza çıkabilmektedir. Bunun nedeni işçi sağlığı ve güvenliği için gerekli önlemlerin firmalar tarafından alınmadan işin devam ettirilmesidir. İş kazası sonrasında işçiler üzerinde meydana gelen küçük veya büyük hasarlar büyük sorunlara yol açabilmektedir. Böyle durumlarda işçide meydana gelmiş hasarın tespiti, işçi hakları açısından oldukça önemlidir. Kaza sonucunda işçi hem iş hayatını devam ettirememekte hem de büyük sağlık masrafları meydana gelmektedir.


İş Avukatının Hizmetleri


İşçi ve işveren olarak yaşadığınız tüm problemleri uzman avukatlarımız ile birlikte çözüme ulaştırmaktayız. Hukuk büromuz iş hukuku konusunda uzman avukatlarımız ile her iki tarafında ihtiyaçlarına uygun şekilde hizmet vererek her dosyayla en özenli şekilde ilgilenmektedir. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] avukatlarımız, ihbar tazminatı davalarında, kıdem tazminatı davalarında, mobbing konularına ilişkin davalarda, işe iade davalarında tüm süreçlerde yanınızda olarak nasıl bir yol izleyeceğinizi sizlere göstermektedir. Yıllık izinlerin hesaplanması ve kullanılması gibi konularda ve fazla mesai sürelerinin hesaplanarak tahsil edilmesi gibi durumlarda hukuk büromuz sizlere yardımcı olmaktadır.