Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Nurettin Yüksel Kimdir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
nurettin-yuksel-kimdir-1024x576.jpg

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!], profesyonel hayvancılık alanında kendi yaptığı yemformülasyonları ile besicilikte önemli işlere imza atıyor.
Besihayvanlarının cinslerine göre gerekli hammadde tedariği, vitaminve mineral takviyeleri ile besicilere doğru sürede kondüsyonlarıyüksek bir şekilde hayvanlarını yetiştirmelerini sağlıyor.
Nurettin Yüksel, ülkemizdeki hayvan ırklarının besi için çok uygunolmadığını ve ithal hayvanların bu konuda çok daha verimliolduklarını belirtiyor.
Yurt dışından ithal etçi ırkgetirmek doğru cins ve beslenme metodları ekonomiye katkısağlanmak günümüzde çok önemli bir boyut kazanmış durumda.
Nurettin Yüksel, İsviçre, Hollanda, Belçika, İskoçya, İsveç, Fransagibi ülkelerden ithalat yapılmakta olduğunu belirtiyor. BelçikaMavisi, Hollanda Holstein, İsviçre Simmeltal, İskoçya Angus,Fransa Charolais gibi çeşitli ırklar bulunmakta.
Besiliksığır ithalatı, Beslenme Danışmanlığı. Yem, hammaddeTedariği konularında Nurettin Yüksel Livestock instagramhesabından takip edebilirsiniz.
Kaynak: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]