Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Spor Sitesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spor sitesine kayıt olurken, kullanım şartlarını da onaylamanız gerekir. Kullanım Şartları, Google'ın Kullanım Şartlarıdır. Bağlantıyı tıkladığınızda Google Kullanım Şartları bilgilerini bulacaksınız. Bu yüzden kullanırken bazı kurallara uymanız gerekir. Yine site, karşılığında belirli hizmetler sunmayı kabul eder.
Bahis sitelerini kullanırken başkalarına ve site yetkililerine saygı duymak ve site bilgilerini kötüye kullanmamak gibi belirli koşullar vardır. Bu şartlara uymamanız durumunda üyeliğiniz ihlal nedeniyle sonlandırılacaktır. Yine bu web sitesi en güvenilir hizmeti alacağınızın garantisini vermektedir. Bu nedenle, bir [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] ihlal varsa, şikayette bulunabilirsiniz. Spor hangi sitedir sorusunun cevabından yukarıda bahsetmiştik.
Aynı zamanda üye olurken uymanız gereken şartları da açıkladık. Bu kurallar ve Gizlilik Politikası dahilinde makul bir şekilde hareket ettiğiniz sürece, iyi olmanız gerekir. Ancak, gizlilik politikasını veya şartlarını ihlal ederseniz yaptırımlarla karşılaşacaksınız. Ayrıca yaptırım uygulanacaktır, siteyi ihlal ederse bunu ispat edeceksiniz.