Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Büyük İndirimi Kaçırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İndirim örneği
Bir kıyafet markasının sahibi olduğumuzu varsayalım. Yeni senenin gelmesiyle birlikte, yenilerini de bünyemize katabilmek ve depomuzda daha çok yer açabilmek için geçen sürem hazırladığımız stoğa son vermek istiyoruz.


Buna ayrıca, bugüne kadar müşterimize sunmadığımız yeni bir ürünü de pazarlamaya başlayacağız. Önümüzdeki yıldan itibaren markamızın güneş gözlüğü bölümünü de teklifimize dahil edeceğiz.
Bunu yapmak için, aşağıdaki hedeflere ulaşmak için indirimler yapacağız:
Bir önceki sezona ait kıyafet stoklarını kesinleştirin.
Markamızın güneş gözlüğü tüketimini teşvik edin.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] ilk olarak, bir önceki sezonun parçası olan tüm kıyafetlere %40 tenzilat uygulayacağız. Bu sayede ticari marjımız %65 olduğundan karlılık elde etmeye devam edeceğiz.

Müşterilerimizi yeni ürünümüz olan güneş gözlüklerini denemeye teşvik etmek için aşağıdaki stratejiyi uygulayacağız. Markamızdan 20 Amerika Doları veya daha çok tutarda bir kıyafet eşyası satın aldığında, müşteriye yeni güneş gözlüklerimizde %50 indirim yapacağız.

Sonuç olarak iskonto, bir mal yada hizmetin tüketimini teşvik etmek amacıyla fiyatının düşürülmesidir. Ayrıca, satış yapan şirket için ilgi çekici olduğu için büyük alımlar veya süratli ödeme için bir armağan olarak birçok kez verilirler.


Kaynak: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]