Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Spor mobil hesabı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spor mobil giriş sayfasını çevrimiçi olmak için kullandıktan sonra, bir hesap girişi gereklidir. Bunu üye girişi butonundan da yapabilirsiniz. Buraya tıklayın ve şimdi kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Ardından hesabınızı bir saniyede görüntülemek için girin. Kullanıcı adınızı unutmanız durumunda, sorunu çözmek için hemen yerinde yardımı aramalı ve buradan iletişime geçmelisiniz. Web sitesi, şifrenizi unuttuğunuzda size rehberlik eder.
Spor VIP
Spor VIP, klasik olmayan bir üyelik fırsatıdır. Resmi web sitesini ziyaret eden ve belirli bir tutarın üzerinde yatırım yapan kişiler her zaman özel kişi olarak sınıflandırılır. Bu nedenle işletme, bu tür üyeler için birçok farklı seçenek sunmaktadır. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] Bunlar Ödüller, Danışmanlar, Maç Oranları olarak kategorize edilir. Bu üyelik türü sayesinde her zaman birçok farklı çekilişe katılma imkanınız bulunmaktadır. Bu sayede hediye ve para kazanabilirsiniz.
Spor VIP, üyelerine özel danışman olarak anılma fırsatı sunuyor. Hesap açma işleminin ardından hemen VIP'ye yardımcı olmak üzere özel bir kişi atanacaktır. Bu sayede aşağıdaki avantajlardan faydalanabilirsiniz;
• Bahisinizi koymadan önce bu yetkili ile nasıl hareket edeceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu alanda tecrübesi olan biri sizinle nasıl para kazanılacağına dair farklı fikir ve yöntemleri paylaşacaktır.
• Danışman yardımı ile doğru şekilde yatırım yapabilirsiniz. Bu şekilde doğru seçimi yapmış olacaksınız.