Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Golegol para yatırmak yasal mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Golegol şikayetleri olarak tanımlanan bir dizi sorun var. Ancak, bunların genellikle işle ilgili olmadığını belirtmek önemlidir. Özellikle güncel konular sosyal medya sayfalarında şu şekilde ifade edilmektedir;
Şirket zaman zaman belge talep edebilir. Golegol firmasının böyle bir anlaşması ve arzusu var. Bazı üyeler durumdan rahatsız olduklarını belirterek, durumu şikayet olarak nitelendirdi. Ancak şirketlerin bu tutumu benimsemelerinin temel nedeni güvenliktir. Bu, sizi ve web sitenizi güvende tutmak için yapılır. Yaş sınırını karşılamayan ve 18 yaşından küçük [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] olan kişilerin kimlikleri ancak belgelerle belirlenebilir. Aynı zamanda çekim sürecinde belge gereksinimleri de ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle kurallara uymayan ve güvenlik açısından kazalara neden olabilecek bazı kişiler tespit edilmiştir.
Kurumun çekici bir canlı bahis alanı vardır. Bu oyunun en temel kuralı, sabit olmayan miktarlar üzerinde tahmin yapma imkanı sunmasıdır. Bu nedenle, yarışmanın ilerlemesine bağlı olarak, miktar zaman zaman azaltılabilir. Bu doğaldır. Ancak bunu şikayet olarak gören üyeler de var. Kuralları tam olarak anlamadıkları için bundan şikayet ediyorlar. Ancak oyun içi sayıların düşmesi normaldir.