Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Betlist para yatırma limitleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Betlist sayısına baktığımızda sitenin güncel adres bilgilerini görüyoruz. Giriş yaptıktan sonra sitenin temelde kalıcı olarak domain URL'sinin ne olduğunu yayınladığını görüyoruz. Aynı şekilde bu alan da bir sonraki alan adı URL'si ile ilgili paylaşımlara sahiptir. Paylaşılan alan URL'si hakkındaki güncel bilgileri kırmızı bir şerit olarak görüyoruz. Kırmızı şeritteki payı, durumun önemini gösterir. Ancak bunun sitenin tasarım detaylarıyla da ilgili olduğunu varsaymak kolay. Çünkü sitenin logosundan da anlaşılacağı gibi kırmızı, sitenin ana renklerinden biri olarak gösteriliyor. Web sitesinin tasarımında, zaten bilgi paneli alanında, kadınların kırmızıyı nasıl vurgulayacağını seçebiliriz.
Panel içeriklerine baktığımızda burada yer alan slot oyunlarını da görüyoruz. En çok kazanan slot oyunlarını ve turnuvaları görebiliriz. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] Bu şerit alanında, son kazananların bir listesi şeklinde, örneğin bir kullanıcının web sitenizde ne kadar kazandığını kontrol edebilirsiniz. Mevcut adresinize ulaşmanın en kolay yolu web sitemizi takip etmektir.
Ana sayfada, temelde giriş sekmesinin hemen yanındadır. Sitenin üyelik sırasında yaptığı uyarıları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu uyarı doğru bilgilerin girilmesi içindir. Üyelik formunda yer alan bu kriterlerin önemi ilerleyen zamanlarda daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Doğru bilgileri girmezseniz ve doğrulanabilir bir bilgi yoksa sorun yaşarsınız.