Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Spor Üye Kaydı Oluştur
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Betbigo kayıt işlemi en geç 5 dakika içinde tamamlanabilir. Genel prosedürler ve basit kullanım için tasarlanmıştır. Kayıt formu size [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] hızlı bir şekilde üye olma fırsatı verirken, aynı zamanda sizin için güvenli bir hesap oluşturur. Kayıt işlemi sırasında vermeniz istenen bilgiler aşağıdaki gibidir;
1. Kişisel bilgiler: Sizden istenen kişisel bilgiler çok önemlidir. Bu bilgiler üyeliğe katıldıktan sonra teyit edilebilir. Bu bilgileri onay için girdiğinizde sizinle eşleşmesi gerekir. Formu kişisel bilgilerinizle doldururken lütfen doğru bilgileri girdiğinizden emin olun.
2. Hesap Bilgileri: Hesabınıza [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] istediğiniz zaman sorunsuz bir şekilde erişebilmeniz için hesap bilgileriniz de önemlidir. Özellikle kullanıcı adlarını, şifreleri ve güvenlik sorularını unutmayacağınız bilgilere göre oluşturmalısınız.
Kullanıcı adı, parola, parola (tekrar), güvenlik sorusu, güvenlik sorusu yanıtı, hesap para birimi ve promosyon kodu.
Hesap para birimi seçilirken TL kuru seçilmelidir. Ülkeniz için oran seçmek istiyorsanız canlı destek ile iletişime geçerek tercih etmenizde bir sakınca olup olmadığını sorabilirsiniz. Promosyon kodunuz yoksa üyeliğinizi tamamlamak için boş bırakabilirsiniz.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]