Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Spor Diğer Oyun Kategorileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son yıllarda e-sporlar üzerine oynanan popüler e-spor sporleri, Pronexbet üyelerine büyük hi-lo gibi sektör lideri oyun seçenekleri sunan ek [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] hizmetler sunar. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensiplerinin yanı sıra, üyelere bingo, sanal spor, TV spor oyunları, canlı çekiliş gibi benzersiz oyun seçenekleri de sunulmaktadır.
Özellikle sektördeki ilk büyük ölçekli yüksek-düşük oyun, "kılıç" ve "rulet" karışımı var. Maç sırasında her 7 saniyede bir desteden sırayla rastgele bir kart açılır. Oyuna katılmak isteyen üyeler, kartın rengine, tek mi çift mi olduğuna, vahşi mi yoksa doğrudan hangi kartı açacağına spor yapabilir.
Gösterilen kartın kırmızı, siyah, tek, çift veya tahmin edilen bir kart olmasına bağlı olarak kazanın veya kaybedin. Üyeler, rulete benzediği [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] ve aynı zamanda bir kılıç oyunu olduğu için hi-lo'ya yüksek talep görmektedir. Pronexbet üyeleri bu oyunlara çeşitli yatırım yöntemleri ile para yatırma ve çekme işlemleri ile katılabilirler.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]