Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Reseller Hosting Nedir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İnternet üzerinde bulunan bilgilerin depolandığı yer hosting yani barındırma şeklinde belirtilir. Her internet sitesi bir hosting üzerinde barınmak zorundadır. Hostinglerde kendi içerisinde ayrılır. Aşağıda bahsedeceğimiz [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] ise bayi ve aracı anlamına gelir. Reseller hosting kullanan kişiler kendi kullandıkları depolama alanını bant genişliğini kullanarak daha fazla web sitesi barındırma imkanına sahip olabilirler.
Reseller hosting ile normal web hosting arasındaki farka bakacak olursak web hosting te bir domaine sahip olabilir. Ancak reseller hostingte daha fazla domain ekleme imkanı vardır. İnternet siteleri daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için öncelikli olarak kullanıcının beklentisiyle hareket etmesi gerekir.
Wordpress Hosting Nedir?
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] adından da anlaşılacağı üzere wordpress internet sitesine sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği bir barındırma şeklidir. Wordpress hostingle hazırlanmış olan bir internet sitesi ram’in ve CPU değerinin yüksek olmasından dolayı çalışma ve açılma hızı daha yüksektir.
Reseller Hosting Kimler Tercih Etmeli?
Reseller hosting her ne kadar hosting satışı yapmak isteyenlerin tercihi gibi görünse de aslında birden fazla internet sitesi olan kişilerin de tercih ettiği hosting türüdür. Genellikle script ve yazılımcıların en fazla tercih ettiği hosting türü budur. Bu insanlar kendi yazılımlarını kendileri sattıkları için tamamladıkları yazılımları aynı sunucu altında toplar. Sonuç olarak toparlayacak olursak birden fazla internet sitesi olan ve bunları tek bir barındırma altında toplamak isteyen herkes reseller hostingi tercih ederler.