Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: İstanbul’a Yakın Kamp Alanları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bazı insanların doğaya düşkünlükleri bilinmektedir. Dolayısıyla bu insanlar özellikle hafta sonlarında kendilerine gezecek doğal bir yer bulmak isterler. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] vardır. Bu alanlarda insanlar kamplarını kurarak gece ve gündüz konaklayabilirler. Kamp alanlarının en önemli özelliği doğal güzelliklere sahip olması ancak modern yaşama ayak uydurabilmesidir.  Bu kamp alanlarında su ihtiyacı, elektrik ihtiyacı ve güvenlik artırılmıştır. Dolayısıyla insanlar kamp alanı seçerken en uygun yeri bulmayı isterler.
İstanbul kamp yerleri konusunda farklı alternatiflere sahiptir. Bu alternatiflerden bazılarına bakacak olursak şu şekilde belirtebiliriz.
Ömerli Barajı
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] listesinde bulunan Ömerli barajı adından sıkça söz ettirmektedir. Kamp alanının doğal olmasını sağlamak amacıyla vahşi hayvanlarında bulunduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle domuz ve kurt gibi hayvanlara karşı dikkatli olmalısınız.
Belgrad Ormanı
Kamp sevenlerin tercihlerinden birisi de Belgrad ormanı olmuştur. Bir ormanın derinliklerinde kamp yapıyor olmanın vermiş olduğu heyecan sanıyorum ki kamp hayatını tercih edenlerin en çok istediği konudur. Bunun için Belgrad kamp alanını tercih edenlerin sayısı bir hayli fazladır. Bu kamp alanında yalnızca zaman geçirmek değil aynı zamanda zamanı daha kaliteli hale getirmek isteyebilirsiniz.
Hacıllı Köyü
Hacıllı köyü İstanbul kamp alanları listesinde bulunmaktadır.  Köyde kamp yapmak isteyenler için ideal alanlar vardır. Köyün geneline baktığımızda neredeyse her yer kamp yapmak için uygun.