Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Kış Bahçesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kış bahçesi sayesinde kişisel bahçenize ya da ticari işletmenize yeni bir hava katmak, bu hava ile birlikte her mevsimin ayrı ayrı tadını çıkartmak ister misiniz? Kış bahçesi ismi verilen bu yapılar, size bu olanağı sonuna kadar sunuyor. Her türlü bahçeye ve mekana kolaylıkla uyum sağlayan ve mekanlar için özel dizayn edilip uygulanabilen bu yapılar, mekanlarınızın çehresini yüzde yüz oranında değiştirmeye aday. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] sistemleri dünyada hiçbir açılır tavan sisteminin sunmadığı, katlanma ve toplanma hareketini bir arada sunmaktadır. Bioclimatic, rolling roof ve veranda sabit cam tavan seçenekleri mevcuttur.

Kış bahçesi müstakil evlere sahip olanların hayallerini süsleyen bir alandır. Kış aylarında bahçede oturmak isteyen fakat soğuk olduğu için bu durumdan vazgeçenlere çözüm olarak üretilmiş alan kış bahçesi, etrafı gerekli korumayı sağlayacak malzemelerle çevrilmiş yaşam alanları anlatır. Genellikle müstakil evlerde, kullanılmayan balkon kısımların yapılarak, bahçeyle bütünleşmiş bir ev görüntüsü sunmaktadır. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] sistemleri açılır kapanır camlara ve tenteye sahiptir. Hava güzel olduğunda, bahçeyle bütünleşebilen bir oturma kısmı, sonbahar ve kış aylarında yağmurlarda bile kullanılabilir. İçerisine dilenirse çiçekler, saksılar yerleştirilebilir. Kış aylarında üşümemek için elektrikli sobalar ya da portatif şömineler bile yerleştirilebilir. Oturma grupları, minderler, çeşitli dekoratif koltuklarla alan renklendirilebilir.

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]ni uyguladığınız yerde inanılmaz bir değişiklik sizleri bekliyor. Bu yapının uygulanması ile birlikte, bulunduğunuz mekanın, büyük ölçüde değiştiğini ve iyileştiğini göreceksiniz. Bu yapının uygulandığı yerler hem tasarım bakımından daha güzel bir hal alır, hem de size çok farklı şeyler yaşatabilir. Bu yapı sayesinde mevsimlerin güzelliklerini sonuna kadar hissetme imkanına sahip olursunuz. Her mekânda uygulanabilecek kış bahçesi sistemleri dünyada hiçbir açılır tavan sisteminin sunmadığı, katlanma ve toplanma hareketini bir arada sunmaktadır. Her açıda açılabilen alüminyum lameller sayesinde, gün ışığından istenilen oranda faydalanma olanağı sağlar. Alüminyum lamellerin yaptığı katlanma hareketi sayesinde, çatıdan havalandırma yaparken gölgelendirme özelliğini kaybetmez. Sistem açıkken bile özel tasarım profiller sayesinde, yağmur ve kardan etkilenmeden havalandırma sağlar.

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] yaşam alanlarını genişletir ve bahçeyi bir bakıma evin içine getirir. Kış bahçelerimiz, enerji maliyetlerinin düşük ve yaşam konforunun yüksek olması için ideal ısı yalıtımı ve akılcı konstrüksiyonlar sunar. Kış bahçesi özellikle villa tarzı evlerde, müstakil konutlarda ya da kışın da kullanılan yazlıklarda sıklıkla tercih edilen bir balkon türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Farklı olarak “veranda” olarak da adlandırılan kış bahçeleri, evinize farklı bir konfor alanı ve bambaşka bir lüks katar. Çoğunlukla geniş bir balkon olarak kullanılan kış bahçesi cam balkon sistemleri ile kaplanarak kullanışlı ve pratik bir hale getirilir ve dört mevsim boyunca işlevini sürdürür. Kış bahçesi modelleri çeşit çeşit farklı tasarımlarda karşımıza çıkmakta ve [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] da bu tasarım ve modellere göre değişiklik göstermektedir.

Kaynak; [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]