Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Sabo Terlik Modelleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Terlik ayak sağlığını korumak amacıyla kullanılan ürünlerin başında geliyor. Sürekli ayakta çalışmak zorunda kalanlar gün boyunca ayaklarının rahatını ve sağlığını korumak için terlik giyebilirler. Terlikler ayak sağlığını korurken personelin performansının da güçlenmesine imkan sağlayacaktır. Bu nedenle terliklerin günlük yaşam içerisindeki önemi oldukça büyüktür. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] ayak sağlığı açısından önemlidir. Dolayısıyla bu noktada hemşireler günü sürekli ayakta geçirdiklerinden dolayı terlik kullanmaya önem verirler. Ancak hemşirelerin kullandığı terlikler ayak sağlığını korumasının yanı sıra giydikleri kıyafetlerle de uyum içerisinde olması gerekir. Bu nedenle yukarıda bahsetmiş olduğumuz sebo terlikleri hemşirelerin ve doktorların istedikleri bir modeldir.
Vizit Önlük Modelleri
Hemşire ve doktorların mesai saatleri içerisinde kullandığı kıyafetler arasında önlük ve üniformalar vardır. Hemşireler üniforma giyerken doktorlar önlük giyerler. Önlükler ise doktorun tercihine göre farklı tasarımlara sahip olabilir. Örneğin [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] doktorun hastaları kontrolü sırasında giydikleri kıyafetlerdir. Kolaylıkla çıkarılıp giyilebildiklerinden dolayı tercih nedenidir.
Önlükler hastane ortamında kullanılan kıyafetler arasında bulunmaktadır. Tasarımları ve renkleri isteğe göre seçilebilecek olan forma ve önlükler kullanıldığı yere göre eşofmandan çok daha konforlu bir duruşa sahip olabilir.
Hemşireler kadar doktorlarında sürekli ayakta olmaları onlarında ayak sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir. Terlikler ise bu noktada ayak sağlıklarını koruyabilmeleri açısından gereklidir.  Terlik modellerinde renk seçenekleri ise kişiye göre değişkenlik gösterir. İsteyen hangi rengi isterse onu tercih edebilir.