Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Underlay defender
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yeni halı alan birçok kişi halılarının sürekli hareket etmesinden şikayetçi aynı zamanda kış günlerinde de ayaklarınızın sürekli yere basmasını da istemeyenler halı altı keçe ile halıların sürekli hareket etmesinden de kurtulabilir. Halı altı keçeleri bunların yanı sıra da zemin bozukluğu gidermekte aynı zamanda halının ömrünü de uzatır, esneklik ve konfor sağlamaktadır. Keçeler aynı zamanda da ısıtıcının verimliliği açısından büyük miktarda artırmaktadır. Bu tür halılar duvardan duvara halıların altına uygulanmakla beraber aynı zamanda underley defender dolgunluk verir. Burada cami halı altı ısıtma açısından halı altı keçe de yalıtım yapılmaktadır. Halı altı keçe aynı zamanda da zeminde oluşacak rutubeti önlemekle beraber petrol ürünü de burada hava aldırmayan izolasyon malzemelerinde daha çok zeminde rutubetin nem olarak biriktiği, kötü koku ve çürümeye yol açmasını da önlemektedir.

Halı Altı Keçe Nedir?
Halı altı keçe sağlıklı bir şey olup halı altına serilerek halıların kötü koku ve böcek oluşmasını da engellemektedir. Burada halı üstü bandı da aynı zamanda keçeli halıların yanı sıra aynı amaçla kullanılan bir üründür. Halı üstü bandı sayesinde halıların hareket etmesini önlemektedir. Halıların odaların boyutlarına uygun olarak oluşturmaktayız. Bu ürün aynı zamanda halı altlıkları sayesinde döşenen halıların da aynı zamanda ek yerlerinin belli olmamasından dolayı da ütü bandı halıların birleşim bölgelerine uygulanmaktadır.

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] hakkında daha detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]