Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: VDS Sanal Sunucu Satın Al
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bir internet sitesinin amacı kullanıcıların istedikleri zaman erişmesine imkan sağlayarak nerede olursa olsunlar alacakları hizmet, ürün ya da bilgiye doğrudan erişebilmektir. Her internet sitesinin kullanım amacı birbirinden farklıdır. Bu nedenle henüz proje aşamasındayken nasıl bir sistem kurulması gerektiğinin belirlenmesi gerekir. İnternet sitesi kurulmaya başlamadan önce sunucu yani hosting seçimini yapmanız gerekiyor. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]k istediğinizde seçenekleriniz farklı olacaktır. Bunun içinde sizin için en iyisi hangisiyse onu belirlemenizde fayda vardır. Sanal sunucular arasında en iyisi hangisi derseniz ona VDS yanıtını verebiliriz. VDS fiziksel bir sunucu içerisinde yalnızca size özel olarak ayrılmış alanı kullanmanız demektir. Dolayısıyla bu sunucular ekonomik olmasıyla da bilinmektedir. Ekonomik olmaları sayesinde küçük ve orta boyuttaki işletmeler kendi internet sitelerini bu sistem üzerinden kurabilirler.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]dığınızda avantajlarınızı yakalarken aynı zamanda bazı dezavantajlara da sahip olursunuz. Aşağıda bu dezavantajlardan birkaç tanesi belirtilmiştir.
VDS'nin Dezavantajları Nelerdir?
·       VDS sunucuda bazı yazılımların özelleştirilmesi gerektiğinde kullanıcının teknik bilgilere sahip olması gereklidir.
·       Bulut sunuculara göre sunucu kaynakları daha sınırlıdır.
·       Yüksek performans ortaya koyuyor olsa da dedicated sunucuların gücüne erişmesi söz konusu değildir. Bu tip sunucular tek kişiye aittir.
·       Çok yetkiye sahip olsanız da dedicated sunuculara göre daha az yetki sahibi olursunuz.
Herhangi bir sunucu kiralama işlemi yapmadan önce mutlaka ne yapmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Bu sayede kendiniz için en uygun olan sunucuyu daha kolayca seçebilirsiniz.