Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Kapadokya Uygun Havuzlu Oda
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kapadokya’ya gittiğinizde dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz oluşumlara şahit olacaksınız. İnsanların Kapadokya’ya gitmelerindeki en önemli neden peribacaları olarak gösteriliyor olsa da aslında görülmesi gereken pek çok yapı vardır. Örneğin mağaralara yapılmış oteller görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Kapadokya’ya gitmeniz gereken belli bir zaman olmasa da eğer amacınız balon turu ise bu durumda yazın sizin için iyi bir tercih olabilir. Yazın sabah güneş doğarken ya da akşam güneş batarken yapacağınız balon turu ile Kapadokya’yı havadan görmüş olursunuz. Dünyanın hiçbir yerinde hem balonla tur atabileceğiniz hem de tarihi güzellikleri aşağıda görebileceğiniz başka bir yer yoktur.  [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] seçeneğini kullandığınızda mağaralara yapılmış bu otellerden birinde konaklamanızı gerçekleştirebilirsiniz.
Kapadokya Yapılabilecek Aktivite
Kapadokya’da yapılabilecek pek çok aktivite var. Her köşesinin ayrı bir tarih olduğunu düşündüğümüzde gezdiğiniz birçok yerinde farklı medeniyetlere ev sahipliği yaptığını söyleyebiliriz. Bu tarihi alanların çoğu kalkolitik döneme ve Hititlere kadar uzanıyor. Hatta bazı eserler Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ait. Bölgede yaşaya Hristiyanlar kendi tarihini yansıtmışlar ve günümüze gelen birçok tarihi yapıyı bırakmışlardır.
Kapadokya’da konaklama seçeneğini kullanacağınız lüks otellerin yanı sıra ekonomik otellerde var. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] misafirlerini ağırlarken hem ekonomik seçeneğini ön planda tutuyor hem de tatilcilere keyifli zamanlar geçirmeleri konusunda destek sağlıyor. Sonuç olarak ilk kez Kapadokya’ya gidecekseniz yapmanız gereken çok şey var.