Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: MediaRubic Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] nedir diye merak ediyorsanız, fiziksel bir objenin sanal bir halidir demek yanlış olmaz. Bir objenin veya nesnenin davranışı analiz etmek ve işlemleri takip etmek adına objede bulunan sensörlerden gerçek zamanlı veriler gönderilir.
Şimdi gelelim merak edilen interaktif video eğitimi konusu hakkında bilmeyenleri açıklamaya. İnsanların sadece oturdukları koltuktan pasif bir eğitim içeriği aldığı günler artık mazide kalıyor. Peki neden diye soruyorsanız, gelişen teknoloji beraberinde iş ve yaşam alanlarında köklü değişiklikler getiriyor. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!], dikkat ve odak problemi yaşayan kişiler için mükemmel ve eğlenceli çözümlerdir.
Firmanın tasarladığı interaktif eğitim videolarına tüm akıllı mobil telefonlardan dahil tüm platformlardan ve sosyal ağlardan erişmeniz mümkün. İnteraktif eğitim videolar sayesinde içerikler daha dikkat çekici formatlarda sunularak yoğun bir ilgi çekiyor. Eğlenerek öğrenmek böylece mümkün hale geliyor. Bu sayede eğitimlerin doğrudan ve keyifli bir şekilde amacına ulaşılması sağlanmış oluyor.
İnteraktif video içerikleri güzel bir kullanıcı etkileşimi sağlar. Bu özelliklerle kullanıcıların ekran başında bulunması ve eğitimi takip etmesi sağlanıyor ve sabırsız kişilere sabırlı olmayı da dolaylı yoldan öğretmiş oluyor.
Geleneksel eğitim videolarında izleyicilerin oturup videoyu izlemek dışında yapabileceği hiçbir şey bulunmuyor. Sadece videoyu durdurabilir ya da oynatabilirsiniz. İnteraktif videolar ise geleneksel videolara teknolojik dokunuşlar katar ve izleyici kitlenin de videonun içinde yer almasına fırsat tanır.