Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Yangın Tüpü Dolumunda Ne Kullanılır?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yangın Tüpü Dolumunda Ne Kullanılır?

Kullanıldığı ya da kullanılacağı alanın özelliklerine ve müdahale edilecek yangın türüne bağlı olarak gerçekleştirilen [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] işleminde, farklı söndürücü maddeler kullanılmaktadır. Bunlar:
  • Karbondioksit,
  • Köpük,
  • Kuru kimyevi toz,
  • Halojen ve
  • Kuru metal toz olarak ayrılmaktadır.
Yangın Tüpünün İçeriği Neyi Etkiler?

Yangın söndürme tüpleri, yangın anında ateşin hızlıca kontrol altına alınması için kullanılmaktadır. Yangının çıkış sebebi ve türüne bağlı olarak söndürücü maddenin etkisi değişiklik göstermektedir. Yangın türleri ve en etkili söndürme yöntemleri ile ilgili detaylı bilgi Ardanyangin.com sitesinde paylaşılmakta ve ihtiyacınıza uygun çözümler sunulmaktadır.

Söndürücü Maddelerin Fiyatları

Özellikleri ve imalatı farklı olan söndürücülerin fiyatları da farklılık göstermektedir. Söndürücünün kullanılacağı tüpün özellikleri de göz önünde bulundurularak [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] belirlenmektedir.

Siz de pek çok kişi gibi, Sprinkler yangın söndürme sistemlerinizi buradan temin edebilir ve aynı zamanda yazımız içerisinde bahsetmiş olduğumuz yangın söndürme tüpünüzü buradan kolayca doldurtabilirsiniz. Ardan yangın sistemleri firması, sizlere birinci sınıf kalitede yangın merdiveni çeşitleri de sunar.