Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Instagram video indir - instastories.watch
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Web Site İsmi : instastories.watch

Site Başlığı : Instagram video indir - instastories.watch

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ocak 2020

Site Tanıtımı : Instagram videolarını en kolay şekilde indirebileceğiniz platform, instastories.watch idir. Bu siteye giriş yaparak, arzu ettiğiniz instagram videosunu bilgisayarınıza ya da akıllı telefonunuza rahatça indirme şansı elde edebilirsiniz.

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] linkine tıkladıktan sonra, buradan hangi profildeki videoları indirmek istiyorsanız, o profilin adını yazıyorsunuz. Ve çıkan sayfada dilediğiniz videoyu seçerek indirmeye başlayabiliyorsunuz. Saniyeler içerisinde, bu adını yazdığınız profildeki arzu ettiğiniz her videoyu indirmeniz mümkün olabilecektir.

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] linki vasıtasıyla da instagram story indirme imkanına sahipsiniz. Instagram kullanıcılarının paylaşmış olduğu story içeriklerini, kullandığınız cihaza indirmek adına bu sayfaya girmenizi tavsiye ederiz.

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] sayfasına girenler,  Instagram rillerini tek tuşla indirmenin keyfine varabilecektir. Rillerini indirmeyi düşündüğünüz profilin linkini kopyalayarak ya da sadece profil adını yazarak indirme işlemlerine başlayabileceksiniz.

Siteyi beğendiğiniz takdirde, Instagram'daki videoları indirmeyi arzu eden dostlarınıza da mutlaka tavsiyede bulununuz.