05-12-2023, 05:39 PM
Şekerlemelerde artık o ürün kullanılabilir! Doğu Anadolu'da yetişiyor
Çiğnenebilir şekerlemelerde kullanılan jelatinlerin yerini kenger sakızı artık alabilecek. Konuyla ilgili Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, endüstriyel üretimde ürünlerin doğallığına ve üretim maliyetlerinin...Devamı için tıklayınız
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]
Çiğnenebilir şekerlemelerde kullanılan jelatinlerin yerini kenger sakızı artık alabilecek. Konuyla ilgili Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, endüstriyel üretimde ürünlerin doğallığına ve üretim maliyetlerinin...Devamı için tıklayınız
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]