Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: En iyi Oftalmologlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
En iyi Oftalmologlar

Göz alanında uzmanlaşmış kişilerdir. Tıp fakültesinde gerekli eğitimleri almış olan oftalmologlar, cerrahi işlemleri de gerçekleştirebildiklerinden cerrah olarak sınıflandırılabilir.

Katarakt

Bireylerin hem uzağı hem de yakını görmede sorun yaşamasına verilen isimdir. 60 yaş üstü bireyler zamanla görmede azalma yaşayabiliyorken daha erken yaşlarda da karşılaşılan bu hastalığın tedavisi için hastalığın ilk evrelerinde doktor önerisi ile vitamin ve diğer ilaç takviyeleri alıp hayatlarına devam edebilirler. Ancak hastalığın ilerleyen evrelerinde doktorun önerisiyle de bireylere cerrahi tedaviler sağlanabilir.

Şalazyon

Göz kapağı kisti olarak da bilinen şalazyon, bireylerin hayat kalitesini düşürmektedir. Kırmızı ve şiş göz kapağı görülmektedir. Bazı durumlarda görme kalitesini de bozmaktadır. Doktor önerisiyle ilaç veya cerrahi operasyonlar gerçekleştirilebilir.

Konu ile ilgili anında bilgi edinmek isterseniz, [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] ve Hakanyuzer.com adreslerini ziyaret etmelisiniz.