Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: GingerLive ile Yayınınızın Keyfini Çıkarın
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
GingerLive

GingerLive ile [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] oldukça kolaydır. Reklamların düzenli ve kitleye uygun şekilde yayınlanması, daha fazla takipçi kazanmanıza yardımcı olacaktır. GingerLive, canlı yayınlarda reklamları düzenlemek amacı ile geliştirilmiş bir uygulamadır. GingerLive, Kick, Youtube, Trovo, Twitch ve Facebook Gaming ile canlı yayın yapan kişilerin yayınlarındaki reklamları düzenlemektedir.
Uygulama sistemde bulunan özellikleri sayesinde izleyici kitlenizi belirleyerek ona göre reklamlar yapmaktadır. Otomatik yapılan reklamlar sayesinde yüksek etkileşim ve gelir elde edebilirsiniz. GingerLive yayınınızdaki reklam akışı kontrol ederken sizde tüm dikkatinizi yayına verebilirsiniz. Kitleye uygun reklamlar yapmak sizin için artı olacaktır. Kitleye uygun şekilde yapılan reklamlar, takipçilerinizin çoğalmasına ve daha fazla gelir elde etmenize yardımcı olacaktır.

GingerLive ile Yayınınızın Keyfini Çıkarın

GingerLive, yayın yapan kişiler için oldukça faydalı bir uygulamadır. Yayın ile gelir elde eden kişilerin gelirleri ikiye katlanmaktadır. GingerLive, hedef kitlenizi en iyi şekilde belirleyerek reklamları ona göre yapmaktadır. Bu sayede izleyicileriniz artacak ve elde edeceğiniz gelir çoğalacaktır.
GingerLive ile [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] şansını elde ederek, bir renklilik getirebilirsiniz. Uygulama yayın akışınıza uyum sağlayarak hedef kitlenize göre reklamlar yapmaktadır. Bu şekilde potansiyel seyircilerde sizi keşfedebilmektedir. Uygulamanın yayıncılara bir diğer faydası ise takipçi sayısını arttırmasıdır.
Uygulama takipçilerinizi ilgilendiren yayınları otomatik olarak seçmektedir. Sistemde bulunan izleyiciler, reklamlar ile sizi keşfedebilmektedir. Bunların yanı sıra GingerLive’a üye olmak oldukça kolaydır. Üye olmak için yapmanız gereken tek şey uygulamanın internet sitesini ziyaret etmektedir. Sayfada sizden istenen bilgileri doldurduktan sonra üyeliğinizi başarıyla tamamlamış olursunuz.

GingerLive Twitch Yayıncılarının Yanında!

Twitch uygulamasında yayın yapan kişiler, izleyicilerinden aldıkları hediyeler ile gelir elde etmektedir. Sizde yayınlarınızın daha viral olmasını ve gelirinizin iki katına çıkmasını istiyorsanız GingerLive ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. GingerLive yayıncılar için oldukça kullanışlı bir uygulamadır. 
GingerLive, izleyici kitlenizin yönelimlerine uygun şekilde reklamlar seçmektedir. Sizde [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] için GingerLive’a üye olabilirsiniz.  Otomatik olarak seçilen tüm reklamlar sayesinde sistemdeki izleyiciler sizi keşfedebilmektedir. Yayının yanı sıra yapılan reklamlarda izleyicileri tutmak için oldukça önemlidir.