Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Tesettür Giyim Modelleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[b][Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] [/b]son yıllarda büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Eski dönemlerde sadece birkaç parça arasından tercih yapmak zorunda kalan hanımlar için artık onlarca farklı model bulunmaktadır. Ayrıca açıklanacak olan modellerde spor ve klasik olmak üzere ana bölümler bulunmaktadır. Bu sayede tesettürlü olan hanımlar bulundukları ortama göre kendi tarzlarını yansıtan parçalara sahip olabilmektedir. Üstelik bu aşamada tesettürlerinden taviz vermelerine de gerek kalmamaktadır.

Modanın değişimi kişilerin taleplerine göre de gerçekleşmektedir. [b][Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] [/b]modelleri son yıllarda adeta satış rekorları kırmaktadır. Bu neden yüzünden her sezonda farklı takımlar üretilmektedir. İster internet sitesi üzerinden ister mağazalardan temin edilebilen takımlar spor ve klasik modelleri içerisinde barındırmaktadır. Son olarak takımlarda etek ve pantolon alternatifleri de bulunmaktadır. Bu sayede tesettürlü olan hanımlar isteklerine göre etekli veyahut pantolonlu olanları satın alabilmektedir.

Tesettür Elbise

Satış oranlarına bakıldığında [b][Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] [/b]modellerinin her dönem popüler olduğu görülecektir. Tesettürlü olan hanımlara özel olarak üretilen elbiselerde kol ve etek boyları uzun olarak tasarlanmaktadır. Yaka dekoltesi de bulunmayan bu elbiseler kombin derdini adeta ortadan kaldırmaktadır. Tesettürlü hanımlar spor elbiselerde de abiye ve klasik olanlarda da şal veyahut eşarp tercihleri ile işlemlerini tamamlayabilmektedir. Üstelik artık elbiselerin sadede desen değil renk alternatifleri de artırılmıştır. Tesettürlü hanımların özellikle pastel olan renkleri sık bir şekilde tercih ettikleri stok durumlarından anlaşılmaktadır.