Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Korhan Türk Kimdir
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
* Site Adı: KorhanTurk.com
* Site Adresi: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]
* Açıklama: Tinhar Toplumsal İnavasyon Hareketi
* Açıldığı Tarih: 2018
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Merhaba sevgili okurlarımız bu yazımızda, son yıllarda yazılı basında ve sosyal medyada adını çok sık duyduğumuz Tinhar Ganal Başkanı Korhan Türk hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.
Korhan Türk 1985 yılında Mersin ilimizde dünyaya gelmiştir. Daha küçük yaşlarda ortaokul sıralarında okurken Ülkü ocakları ile tanışmıştır.
Daha sonra 4 yıllık lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültsinde tamamlamıştır.
Bununla da yetinmeyip aynı üniversitenin siyaset bilimi programınıda yüksek başarıyla bitirmiştir.
Öğrenim ve eğitime büyük önem veren Tinhar Genel Başkanı Korhan Türk Odtü üniversitesinin ayrı ayrı açmış olduğu 19 adet kişisel gelişim ve ticari eğitim programınıda başarıyla bitirmiştir.
Korhan Türk iş hayatına atıldıktan sonra eğitim hayatında olduğu gibi yüksek başarılara imza atmaya devam etmiştir.
Catering firması, temizlik ve güvenlik firması, ihale danışmanlığı, siyasi tanıtım ve kişisel pr danışmanlığı, metin yazarlığı, siyasi koçluk gibi çeşitli alanlarda hizmet veren firmalar açtı ve iş hayatında başarıdan başarıya koşarak herkesin yüksek beğenisini, takdirini kazandı.
Resmi kurumlara ait yüzden fazla projeyide üstlenip başarıyla tamamlamıştır.Korhan Türk Türkiye'de kurulan ilk istihdam bürosunun da kurucusudur.
Türk, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Merkez Denetim Kurulu Üyesi, Alparslan Türkeş Vakfı Merkez Denetim Kurulu Başkanı, KAPI Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Demokrasi Vakfı
AB Projesi Bölge Koordinatörü olarak sivil toplum kuruşlarında çeşitli görevler aldı.
Korhan Türk 2015 - 2017 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Altındağ ilçe başkan yardımcısı olarak görev almıştır.
Millyetçi Hareket Partisi genel  merkezi ve Ankara il başkanlığı çatısı altında pek çok görevde ve faaliyette bulunmuştur.
2014 - 2018 yılları arasında üç ayrı seçim ve referendum döneminde Ankara seçim iletişim bölge sorumlusu olarak görev almış ve sorumluluğunu büyük bir başarıyla yerine getirmiştr.
24 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne Ankara milletvekili olmak üzere başvuru da bulunmuştur.
2019 yılında kendisine  gelen davetleri geri çevirerek Tinhar Toplumsal İnavasyon Harketini kurmuştur.
Tinhar Toplumsal İnavasyon Hareketinin çatısı altında, akademisyenler, iş insanları, kadınlar, iletişim uzmanları, siyasetçiler, tanınmış insanlar ve gençler bulunmaktadır.
Tinhar Toplumsal İnavasyon Hareketi çeşitli inovatif eğitim programları ve paneller düznenleyerek topumun bilinçlenmesi ve gelişmesi adına çalışmalar yapmaktadır.
Tinhar Genel Başkanı Korhan Türk hiç bir maddi beklenti olmaksızın toplumun gelişmesi ve ilerlemesi için üstün bir gayretle çalışmakatdır.
Korhan Türk milletine, bayrağına ve vatanına aşık bir insan olarak bu uğurda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.
Korhan Türk hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Web Adresi: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]