Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Hassas Terazi Seçimi Nasıl Yapılır?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hassas terazi seçimi yapabilmek zor bir iştir. Çünkü ihtiyaçlarınıza ve taleplerinize anlık olarak karşılık verecek olan çözümleri üretmeniz gerekir. Çoğu müşterimiz 0,1 gram hassasiyetli terazi almak yerine kantar satın almayı tercih ediyor. Bunun sebebi ise ürünü tam olarak tanıyamamış olmalarıdır. Çünkü teraziler ağırlık esaslı çalışır, ağırlığı ölçer ve bunun değerini size sunar. Burada mikronluk hassasiyet döndüğü için gramaj olarak hesaplanmasının iyi yapılması gerekir. Örneğin: Patates satan bir müşterimizin hassas tartı almak yerine kantar alması gerekir. Çünkü orada hassasiyeti barındıracak bir durum yoktur. A50 modeli bunun için en büyük tavsiyemizdir diyebiliriz. Ya da gümüş altın gibi değerli düşük ağırlıktaki ürünleri satan bir firmanın kantar almak yerine 0,1 gram hassasiyetli hassas tartı satın alması gerekir.
Doğru Hassas Terazi Nasıl Seçilir?
Burada iki adet dikkat edilmesi gereken husus var.
1. olarak bütçe
2. olarak ihtiyaç
Bütçenize en uygun hassas terazi, hassas tartı veya cep terazisi gibi seçenekler arasından size en uygun modeli seçmeniz gerekir. Sonrasında ihtiyacınızı yani talebinizi karşılayacak, ürününüzün kategorisine göre terazi seçimi yapmanız gerekir.
En doğru seçimi yapabilmeniz için site adresimiz-> [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]