Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: LastPass’e Yerli Rakip Eluvium
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
LastPass’e Yerli Rakip Eluvium


İlk Yerli Veri Şifreleme Yazılımı Eluvium ile Artık Parolalarınızı Yönetebilirsiniz


Türkiyede geliştirilmiş ilk yerli veri şifreleme yazılımı Eluvium yenilendi. Teknoloji sitesi Ucompares.com tarafından 2021 yılının en iyi şifre yöneticisi uygulaması seçildi. Android uygulaması ve tarayıcı eklentisi desteği verilen Eluvium ile hesap bilgilerinizi ve şifrelerinizi cihazlarınız arasında senkronize bir şekilde kolaylıkla yönetebilirsiniz.


Giriş bilgilerinizi saklamak, online alışveriş profilleri, güçlü şifreler oluşturmak, kişisel bilgilerinizi takip etmek, dosyalarınızı şifrelemek ve daha fazlası için Eluvium’u kullanabilirsiniz.


Tüm bilgisayar ve mobil cihazlardan bilgilerinize güvenli bir şekilde çift doğrulama sistemi ile ulaşabilirsiniz. Yönetici parolası ile, sadece bir tane parolayı hatırlamanız gerekecektir. Bunun dışında Eluvium mobil sürümündeki parmak izi desteğini kullanarak da hesabınıza kolay bir şekilde erişebilirsiniz.


Dark web monitoring özelliği sayesinde girdiğiniz şifrelere yakın zamanda gerçekleşmiş veri sızıntılarında rastlanırsa Eluvium kullanıcılarını uyarır bunun dışında mobil versiyonda parola gösterge paneli ile şifrelerinizin güvenliği hakkında istatistiksel bir takım verilere ulaşabilir ve güvenlik önerilerini inceleyebilirsiniz.


Şimdilik Microsoft Edge, Google Chrome ve Brave tarayıcılarını destekleyen Eluvium ileriki zamanlarda tarayıcı eklentisi desteğini de genişletmeyi planlıyor. Tarayıcı eklentisi hesap bilgilerini yönetmenin dışında sahip olduğu tarayıcı koruması özelliği ile gizliliğinizi arttırabilir ayrıca yapay zeka ve bilgisayarlı görme teknolojisi kullanan phishing koruması sayesinde kişisel verilerinizi koruma altına alabilirsiniz.


Android uygulaması için tek seferlik ücret alan Eluvium tarayıcı eklentisini ücretsiz olarak sunmaktadır.


Detaylı Bilgi : [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]


[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]