Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Hamile Adaylarının En Çok Merak Ettikleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hamile kalmak isteyen veya istemeden hamile kalanlar için pek çok konu merak ediliyor. Özellikle çiftlerin henüz çocuk istemedikleri durumda gebelik oluşması halinde gebelik sonlandırmanın nasıl yapılacağı öne çıkıyor. Gebelik sonlandırma tanımı gereğince tıbbi veya bitkisel yöntemler ile gebeliğin sona ermesi anlamına gelmektedir. Genelde tıbbi operasyon yaşamak istemeyen anne adayları, [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] yöntemleri ile birlikte gebelik sürecini sona erdirebilmektedir.
Bunun için düşük yapma özelliği taşıyan bitkisel ürünlerin tüketilmesi gerekmektedir. Tarçın, nar, yeşil papaya, civanperçemi gibi ürünler çok fazla gebeliğin ilk dönemlerinde tüketildiğinde düşük yapmayı tetiklemektedir. Her durumda kesin çözümler sunmamasına rağmen genel olarak söz konusu besinlerden fazla tüketmek düşük yapmayı sağlayabilmektedir. Bunun yanında hazır bitkisel gebelik sonlandırma ürünleri de bulunmaktadır.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] sorusu da çiftler için önem taşıyor. Genelde kızlık zarı bozulmadan gebe kalınmayacağı düşüncesi baskın olsa da esnek yapıdaki kızlık zarlarından sperm geçebilmektedir. Bu durumda da kızlık zarı bozulmadan hamile kalınmaktadır. Çiftler hamilelik süreci istemiyorlarsa bu duruma dikkat etmelidir.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!] ise genelde her anne adayında görülmektedir. Yumurta ve devamında rahmin genişlemesi ile birlikte özellikle sağ tarafa baskı oluşmaktadır. Göğüs ve genital bölgenin sağ kısmında, bazen de sırt ve kasık kısmında görülen bu ağrı rahmin büyümesi ile ilgilidir. Çok şiddetli etkiler göstermedikçe anne adaylarının doktora başvurmasına gerek yoktur. Ancak günlük yaşamı etkileyecek denli acı yaratıyorsa destek alınmalıdır.