Forum-TR.CoM

Tam Versiyon: Nitrointernet.com.tr Tahhütsiz internet, Sınırsız İnternet, Adsl Taşıma Kampanyası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
* Site Adı: Nitrointernet.com.tr
* Site Adresi: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]
* Açıklama: Tahhütsiz internet, Sınırsız İnternet, Adsl Taşıma Kampanyası.
* Açıldığı Tarih: 2013
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Merhaba arkadaşlar, Nitro İnternet 2013 yılında internet hizmeti sağlamak amacıyla %100 Türk sermayesi ile kurulmuş ve BTK ( Bilgi Teknolojileri Kurumu)'dan internet servis sağlayıcı lisansı ile yetkilendirilmiştir.Türk Telekom alt yapısı ile hizmetimizi sizlere ulaştırmaktayız. Misyonumuz, müşteri memnuniyetinde Türkiye'nin en güvenilir operatörü olabilmektir. Bunu sağlayabilmek amacıyla tüketiciyi 12-24 ay gibi bir süreyle bağlamamak için taahhüt almıyoruz. Bizim anlayışımıza göre tüketici özgürce en iyi hizmeti alabileceği operatörü seçebilmelidir. Bu nedenle herhangi bir memnuniyetsizlik yaşamanız durumunda aboneliğinizi hiç bir cezai bedel ödemeksizin dilediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz.
Herhangi bir fiyat değişikliği olması durumunda bilgilendirileceksiniz. Sürpriz fatura sorunu yaşamayacaksınız. 2013’den günümüze hiçbir dönemde taahhüt almadık. Bu da kendimize ve vereceğimiz hizmete olan güvenimizden gelmektedir. Size bunlar için söz veriyoruz. Şimdi sıra sizde.
İnternet alt yapı uygunluğunu nasıl kontrol edebilirim?
Bulunduğunuz konumun alt yapısını web sitemizden sorgulayabilirsiniz. Nitro İnternet Alt Yapı Sorgulama sayfamıza giriş yaparak, açık adresinizi girip alt yapınızı sorgulayabilirsiniz. Üstelik sorgulama sonrasında da dilerseniz internet başvurusunda bulunabilirsiniz.
Hemen Başvur 0850 885 23 45
Nitro İnternet kimdir? Nitro İnternet alt yapısı hakkında bilgi verir misiniz?
Ülkemizde, binalarımıza bakır kablo üzerinden gelen hatlar yerleşik operatöre aittir. Bina içi bakır kablolar ise, bina sahibi tarafından tesis edilmiştir. İnternet ve telefon hizmetlerinde, hizmet kalitesini etkileyen en önemli parametre, güçlü bir altyapı ve bu altyapının iyi yönetilmesidir. Nitro İnternet kendi kurup yönettiği ve sürekli olarak izlediği altyapısı ile kullanıcılarına, sorunsuz hizmet sunmayı amaç edinmiştir.
Nitro İnternet’li olmanın avantajları nelerdir?
Sadece internet ücreti ödersiniz. Haberiniz ve onayınız olmadan herhangi bir ek ücret yansıtılmaz. Sabit fiyat garantisi ile faturanızda sürprizlerle karşılaşmazsınız. Müşteri hizmetlerimizi aradığınızda menüler arasında kaybolmazsınız ve kısa sürede müşteri temsilcimize ulaşarak destek alabilirsiniz.
Bu ve bunun gibi daha fazla bilgiyi web sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.