Merhaba ziyaretçi, bunu okuduysanız kayıtlı olmadığınız anlamına gelir. Birkaç basit adımda kayıt olmak için Buraya Tıklayınız Forumumuzun tüm özelliklerinden yararlanacaksınız.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sabah:Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar...
#1
Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar...

Kulülper Birliği toplantısı sona erdi. Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu toplantı sonrası çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "14 kulüp olarak prensip kararı aldık ve hakemlerle alakalı konuşmayalım...Devamı için tıklayınız

[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]
Ara
Mesaj Değerlendirme
Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sabah:Denizlispor'da Fatih Tekke dönemi sona erdi! sabah 0 3 24-01-2022, 08:32 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Abdullah Avcı'dan şampiyonluk yorumu! "Mutlu sona bir adım daha yaklaştık" sabah 0 7 24-01-2022, 12:50 AM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Kaz Dağları'ndan geçişi kısaltacak Ayvacık T-2 Tüneli'nde yarın ışık görünecek sabah 0 7 23-01-2022, 06:07 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Sedef Kabaş'ın çirkin hakaretiyle ilgili İstanbul Barosu'ndan sert açıklama sabah 0 8 23-01-2022, 05:59 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Sedef Kabaş davasında çarpıcı detaylar! Savunması pes dedirtti sabah 0 8 23-01-2022, 02:55 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:İngiltere Merkez Bankası Başkanı'ndan yüksek enflasyon uyarısı sabah 0 14 19-01-2022, 10:51 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Uluslararası Savcılar Birliği Başkanından SABAH'a özel açıklamalar sabah 0 17 17-01-2022, 01:57 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali'ye taziye mesajı sabah 0 35 12-01-2022, 08:41 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Bakan Nebati'nin TÜSİAD heyeti ile görüşmesi sona erdi sabah 0 25 11-01-2022, 09:21 PM
Son Yorum: sabah
  Sabah:Uzmanlardan çarpıcı Borsa İstanbul yorumu: 3000 puanı görebilir! sabah 0 33 03-01-2022, 04:37 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz.
"Forum-TR.CoM'un" "Frmtr ve Forumtr" ile herhangi bir ilişiği yoktur. Lütfen Belirtilen Alan Adlarıyla İlgili Talepleriniz Kendi Web Sayfaları Üzerinden İletmelisiniz.